2012-07-20 23:52:04
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ 3 ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Για λίγο ξεκουράστηκαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης, αφού οι τρεις τους εδώ και λίγες ημέρες επέστρεψαν στο παρκέ και προπονούνται στο ΣΕΦ.

Οι τρεις γκαρντ του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της σεζόν, είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο Μάντζαρης έπαιξε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο προολυμπιακό τουρνουά, ο Σλούκας πήρε μέρος σε ολόκληρη την προετοιμασία της Εθνικής και αποκλείστηκε από την δωδεκάδα λίγα 24ώρα πριν την έναρξη του Προολυμπιακού, ενώ ο Κατσίβελης ήταν μέλος της Εθνικής Ανδρών Β’, η οποία έδωσε φιλικούς αγώνες στην Αυστραλία κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης, οι τρεις νεαροί παίκτες των ερυθρόλευκων γύρισαν στην δουλειά και προπονούνται στο ΣΕΦ υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παππά, του άμεσου συνεργάτη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, σε πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου και για να μην περάσει «ανεκμετάλλευτο» το διάστημα, που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ