2012-07-20 18:09:01
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗ 10η ΘΕΣΗ ΤΗΣ UEFA
Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντίπαλούς τους στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να θέλει αφενός την παραμονή στην δέκατη θέση της κατάταξης της UEFA και κοιτάζοντας... προς την ένατη!

Οι φετινές Ευρωπαϊκές μάχες έκαναν πρεμιέρα από το Αζερμπαϊτζάν, με την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Ίντερ Μπακού. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης με 30.500 βαθμούς και στόχος αερχικά είναι να διατηρηθεί πάνω από την 12η θέση για να μην χάσει τα κεκτημένα!

Σε περίπτωση που πέσει πιο κάτω, ο πρωταθλητής της Σούπερ Λιγκ δεν θα έχει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη χρονιά 2014-15. Για την αμέσως προηγούμενη, είναι ήδη δεδομένο ότι ο πρωταθλητής πάει κατευθείαν στα γκρουπ. Πίσω από τη χώρα μας βρίσκεται το Βέλγιο με 13 αγωνιστικούς βαθμούς, η Τουρκία με 26 και το Βέλγιο με 36. Δύσκολα θα πέσουμε κάτω από τη Δανία, ωστόσο... χρειάζεται προσοχή!

Από εκεί και πέρα και κοιτάζοντας προς τα... πάνω, η Ελλάδα θα προσπαθήσει να περάσει την Ρωσία που είναι ένατη και για να το καταφέρει αυτό, χρειάζεται να διανύσει μεγάλη απόσταση. Αυτή τη στιγμή, η «Αρκούδα» είναι πάνω από την Ελλάδα με 7.248 βαθμούς στην κατάταξη. Με... ποδοσφαιρικούς όρους, είναι 38 βαθμούς!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ