2012-07-20 17:50:16
Φωτογραφία για Αν τα μετράμε όλα με ευρώ, πάω πάσο…
 

Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο όταν έχεις έναν ποδοσφαιριστή που σου στοίχισε ελάχιστα χρήματα και καταφέρνεις να τον πουλήσεις 1,5 εκατομμύριο ευρώ με προοπτική το ποσό αυτό να αυξηθεί, τότε σαφώς και αυτό είναι μια πετυχημένη πώληση. Κάποιους ενόχλησε, ο τίτλος της προηγούμενης ανάρτησης ότι δηλαδή όταν «πεινάς… ξεπουλάς». Επιμένω και είναι η προσωπική μου άποψη πώς στην παρούσα φάση αυτή δεν είναι η έξυπνη πώληση για έναν ποδοσφαιριστή που

Είναι μόλις 18 χρονώνΑγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχει λειψανδρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιροΈχει κάνει ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πρωτάθλημα στην τελική φάση στα γήπεδα της ΕσθονίαςΈχει ψηφιστεί μέσα στους καλύτερους δέκα ποδοσφαιριστές του τουρνουάΕπικοινωνιακά η ΠΑΕ είχε στηρίξει πολλά πάνω του θεωρώντας ότι μπορεί να αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας και τη βάση για την ανανέωση που ήθελε και θέλει να κάνει.


Έξυπνη πώληση θα είχαμε να κάνουμε αν η διοίκηση είχε προνοήσει πριν από δυο εβδομάδες να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με αυξημένες αποδοχές. Τότε θα είχαμε δεχθεί πώς έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει και να τον ανταμείψει και να μην μπει στο δέλεαρ της μεταγραφής. Γιατί όταν παίρνεις 60.000 ευρώ και βλέπεις άλλους παίκτες να αμείβονται με πολλαπλάσια, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το μέλλον σου και καλά κάνεις ως ποδοσφαιριστής. Σαν ΠΑΕ όμως, θεωρώ ότι δεν διασφάλισε τα συμφέροντα της και αγωνιστικά και οικονομικά. Γιατί με μεγαλύτερο συμβόλαιο θα είχε και  μεγαλύτερη ρήτρα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ