2012-07-20 10:48:23
Φωτογραφία για ΓΙΑ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ζήτησε χρόνο για να βρει καλή πρόταση από το ΝΒΑ και εφόσον δεν γίνει κάτι τέτοιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη με τα ερυθρόλευκα.

Έχοντας ήδη κρατήσει τον κορμό της περασμένης περιόδου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν βιάζονται, αλλά δεν θα περιμένουν και… αιώνια τον Αμερικανό σέντερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εντοπίσει κάποιους παίκτες ως εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που «στραβώσει» το θέμα του Ντόρσεϊ.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν ακόμη έναν Αμερικανό για τη θέση «3», που όμως δεν θα… επισκιάσει τον Κώστα Παπανικολάου. Ο νέος προπονητής του Θρύλου θα περιμένει και τις εισηγήσεις του συνεργάτη του, Χρήστου Μαρμαρινού, που παρακολουθεί παίκτες στο summer league του Λας Βέγκας.

Εκτός από τον Ντόρσεϊ και τον Αμερικανό για τη θέση «3», ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει το ρόστερ του με δύο Έλληνες παίκτες. Υποψήφιος για τη μία θέση είναι ο Βασίλης Καββαδάς, αρκεί να μην επιμείνει ο Πανιώνιος να ζητάει 350.000 ευρώ για την παραχώρησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ