2012-07-19 23:59:13
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!
Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσουν και οι δυο «αιώνιοι» το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει θα προετοιμαστεί και φέτος στο Καρπενήσι, αφού άλλωστε επιλέγει σταθερά εδώ και χρόνια την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για την καλοκαιρινή προετοιμασία του.

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των... περικοπών και μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας ύστερα από 13 χρόνια και την παράδοση της... σκυτάλης από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Αργύρη Πεδουλάκη, τροποποιεί και τις συνήθειες του. Επί Ομπράντοβιτς οι «πράσινοι» ταξίδευαν αρχικά στην Ρόγκλα της Σλοβενίας (στην οποία ο Παναθηναϊκός έκανε προετοιμασία και με προπονητή τον Λευτέρη Σούμποτιτς) και τα τελευταία χρόνια στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας.

Φέτος, όμως οι "πράσινοι", θα μείνουν Ελλάδα και θα βάλουν τις βάσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο Καρπενήσι, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πεδουλάκης, καθώς ήταν ο συνηθισμένος προορισμός του Περιστερίου για προετοιμασία για χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές εκείνης του 2000 Οι δύο «αιώνιοι», πάντως, δεν θα συναντηθούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί, όπως σας έχουμε ενημερώσει, για τις 20 Αυγούστου και οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν για το Καρπενήσι στις 27 του μηνός, όπου θα παραμείνουν για περίπου δέκα ημέρες. Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Καρπενήσι νωρίτερα από τις 27/8.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ