2012-03-16 00:33:47
Φωτογραφία για Μάθημα Αθλέτικ στη Γιουνάιτεντ, έξω κι η Σίτι
Γιουνάιτεντ… τέλος!

Η Μπιλμπάο ολοκλήρωσε την έκπληξη στην φάση των «16» του Europa League και έστειλε… σπίτι της, την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι Βάσκοι μετά την σπουδαία νίκη τους με 3-2 στο «Όλντ Τράφορντ», επιβλήθηκαν 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» στην ρεβάνς του «Σαν Μαμές» και πήραν μια πολύ μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μαζί με την Μπιλμπάο στην επόμενη φάση πέρασαν οι Βαλένθια, Αλκμάαρ και Αννόβερο!

Μπιλμπάο-Γιουνάιτεντ 2-1 (3-2)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να κάνει εκπληκτικά πράγματα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γιορέντε στο 23΄ και ο Ντε Μάρκος στο 65΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι είχαν σκοράρει και στον θρίαμβο (3-2) του "Ολντ Τράφορντ" στο πρώτο ματς της φάσης των "16". Ο Γουέιν Ρούνι μείωσε με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 80΄, αλλά ήταν πλέον αργά.

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Οι συνθέσεις:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Αντερ Ερέρα (83΄ Ινίγο Πέρεθ), Χάβι Μαρτίνεθ, Γιορέντε (40΄ λ.τρ. Τοκέρο), Σουσαέτα, Μουνιαΐν (89΄ Σαν Χοσέ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ (63΄ Σμόλινγκ), Εβανς, Ραφαέλ, Γκιγκς (68΄ Γουέλμπεκ), Παρκ, Κάρικ (68΄ Πογκμπά), Γιάνγκ, Κλέβερλι, Ρούνι.

woop.gr  
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ