2012-07-19 17:33:58
Φωτογραφία για Η μεγαλύτερη οικονομική ένεση!
Κακά τα ψέματα. Ο μεγαλύτερος μέτοχος για τον Παναθηναϊκό μπορεί να γίνει η ίδια η ομάδα. Κι εννοούμε τους παίκτες και τον Φερέιρα.

Φυσικά, δεν είναι εύκολο το έργο τους. Είναι πολύ δύσκολο. Αν το καλοσκεφτούμε, όμως, οι ποδοσφαιριστές και ο Πορτογάλος είναι οι μόνοι που μπορούν βάλουν στην ομάδα καμιά 15αριά – 20αριά "ζεστά" εκατομμύρια ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν, όμως αν θέλουμε να μιλάμε τη γλώσσα της πραγματικότητας δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να ρίξει πάνω από 15 εκατομμύρια στα ταμεία. Ούτε ο Αλαφούζος, ούτε όσοι συμμετέχουν στην κίνηση, ούτε ο κόσμος, ούτε κανένας τούτη την εποχή.

Αυτό το τεράστιο ποσό, λοιπόν, που θα κάνει την ομάδα να ανασάνει από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπορούν να το προσφέρουν μόνο οι παίκτες. Κι έτσι θα είναι ακόμα πιο σίγουροι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους, μέσα σ’ όλα.

Αν ο Παναθηναϊκός κάνει την υπέρβαση της υπέρβασης και περάσει σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα έχει καταφέρει να κάνει την πιο τονωτική ένεση στα οικονομικά. Και κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πραγματική αφετηρία για να ξαναβρεθεί ο σύλλογος εκεί που του αξίζει. Και όσοι συμμετέχουν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία θα πάρουν ώθηση και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί και όλα θα κυλήσουν μια χαρά μετά.


Είναι εύκολο κάτι τέτοιο; Όχι. Δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός έχει ελλείψεις στο ρόστερ, θα αντιμετωπίσει πανίσχυρους αντιπάλους, όμως υπάρχει ένα "αν". Και αυτό το "αν" είναι το τεράστιο κίνητρο -κίνητρο επιβίωσης- τόσο στον προπονητή, όσο και στους ποδοσφαιριστές!

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ