2012-07-19 16:54:08
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ CHAMPIONS LEAGUE KAI EUROPA LEAGUE
Αύριο θα γίνουν οι κληρώσεις των ζευγαριών του Γ΄ προκριματικού σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Αύριο το μεσημέρι στις 1 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) διεξάγεται στη Νιόν η κλήρωση της Γ΄ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» που είναι επικεφαλής στο γκρουπ των μη πρωταθλητών θα μάθουν τον αντίπαλό τους και θα κληρωθούν με μία εκ των Μπριζ (Βέλγιο), Βασλούι (Ρουμανία), Φέγενορντ (Ολλανδία) και Μαδέργουελ (Σκοτία), ενώ αντίθετα αποφεύγουν τις Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Κοπεχγάγη (Δανία) και Φενέρμπαχτσε (Τουρκία). Παράλληλα θα διεξαχθεί και η κλήρωση του Γ΄ προκριματικού για τις πρωταθλήτριες ομάδες, με την πρωταθλήτρια Κύπρου ΑΕ Λεμεσσού (που ουαιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο γύρο αυτό, μετά το χθεσινό 3-0 επί της Λίνφινλτ Μπέλφαστ) να βρίσκεται στους αδύναμους και να εύχεται να αποφύγει ομάδες όπως η Αντερλεχτ, η Σέλτικ και η Βασιλεία.

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 2:30 μ.μ., διεξάγεται και η κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Από ελληνικής πλευράς μετέχει ο ΠΑΟΚ, που θα βρεθεί στους ισχυρούς, ενώ στην πλευρά των αδύναμων θα μπει και ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ιντερ Μπακού, που σημαίονει ότι οι Αρκάδες θα μάθουν τον αντίπαλό τους, σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ