2012-07-19 16:15:07
Φωτογραφία για «Δεν ασχολούμαι με την Σίτι»
Προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ και όχι στα μεταγραφικά σενάρια είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι ο Λάζλο Μπόλονι είναι ποδοσφαιρικός του... πατέρας.

Ο αριστερός μπακ-χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά» που εντυπωσίασε με τα την Εθνική μας ομάδας στο Euro U19, μίλησε επίσης στους εκπροσώπους του Τύπου για την δουλειά που γίνεται στους Θεσσαλονικείς, ενώ σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηριχτεί στα δικά του παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σταφυλίδης:

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Δεν ασχολούμαι με αυτά που λέγονται για τη Μαν. Σίτι. Εγώ κοιτώ μόνο τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηριχτεί στα δικά του παιδιά, μπορεί να πουλήσει κάποιους παίκτες μελλοντικά».

Σχετικά με την δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα κυκλοφορεί την μπάλα. Ο Δώνης είναι πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα και αυτό είναι καλό για εμάς. Μίλησα με 2-3 παίκτες. Μου είπαν πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό βλέπω και εγώ. Κάνουμε ευκαιρίες, γυρνάμε καλά την μπάλα στο κέντρο. Πιστεύω πως γίνεται κάτι καλό».


Για τις θέσεις που μπορεί να παίξει: «Έχω παίξει μια φορά με τον Ατρόμητο στα χαφ, μπορώ να παίξω εκεί. Ο Λίνο είναι πολύ καλός παίκτης. Κάθε σέντρα του είναι μισό γκολ».

Όσο για τον Μπόλονι: «Πλέον σκέφτομαι πιο πολύ επαγγελματικά σε σχέση με πέρυσι. Δεν περίμενα να παίξω την περασμένη σεζόν. Ο Μπόλονι ήταν ο προπονητής που με έβαλε να παίξω, με στήριξε. Ακόμη και όταν δεν με έβαζε, καλά έκανε, αυτό μου έκανε καλό. Θα πω ότι είναι ο ποδοσφαιρικός πατέρας μου».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ