2012-07-19 13:01:06
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η 1η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για τις 20 Αυγούστου προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Το... προσκλητήριο των ερυθρόλευκων προβλέπεται να διαφέρει αρκετά από το αντίστοιχο των προηγούμενων χρόνων όχι μόνο γιατί οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μία άκρως εντυπωσιακή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας άφησαν άφωνη ολόκληρη την Ευρώπη με τα επιτεύγματά τους, αλλά κυρίως για το ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια η διοίκηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου προέβαινε σε ριζικές αλλαγές παικτών διαφοροποιώντας σε σημαντικό βαθμό τη χημεία της ομάδας, κάτι που δεν έχει χρειαστεί να γίνει φέτος από την στιγμή που έχει διατηρήθεί ακέραιος ο ελληνικός κατά βάση και εκρηκτικός πυρήνας νέων παικτών, που δημιουργήθηκε στην διάρκεια της περαμσένης περιόδου!

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση αφορά το τεχνικό επιτελείο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναλαμβάνει το «βαρύ» φορτίο να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο και την κληρονομιά που άφησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Όπως επίσης και να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προοπτικές που θα δημιουργήσουν τα εχέγγυα για την εδραίωση του Θρύλου στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια!

Το πρώτο «ραντεβού» εν όψει της νέα απαιτητικής σεζόν οριστικοποιήθηκε για την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο ΣΕΦ, όπου ενδέχεται να παρευρεθούν όλα τα μέλη που θα απαρτίσουν την ερυθρόλευκη αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ