2012-07-18 18:42:25
Φωτογραφία για KΡΗΤΗ: Κατάρες και δάκρυα της μάνας, για την προφυλάκιση του μικρότερου γιου τη
Την έντονη αντίδραση της μητέρας αλλά και του αδερφού του 20χρονου Αλβανού που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προκάλεσε η απόφαση για την προφυλάκιση του.

Ο 20χρονος μαζί με τον 22χρονο αδελφό του, τον 52χρονο θείο τους και ένα ακόμα φίλο τους 29 ετών, οδηγήθηκαν το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν.

Να σημειωθεί ότι ο μικρότερος είναι ο μόνο που κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Το γεγονός αυτό, ήταν που προκάλεσε την «έκρηξη» της μητέρας του , που ξέσπασε σε κλάμματα, ενώ και ο αδελφός του, φώναζε ότι θα προτιμούσε να κλείσουν αυτόν στη φυλακη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, και οι 4 αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ προανακριτικά ο 52χρονος θείος ήταν αυτός που «έδωσε» τα δύο αδέλφια, ότι δηλαδή του πήγαιναν στον σπίτι τις ποσότητες των ναρκωτικών, ενώπιον της ανακρίτριας άλλαξε στάση, λέγοντας ότι παραπλανήθηκε από τους αστυνομικούς και δεν ήξερε τι έλεγε

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον τρεις αφορούν σε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχή τους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ για τον 22χρονο και 1500 ευρώ για το θείο του , ενώ στον τρίτο δεν επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση.

cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ