2012-07-18 16:58:06
Φωτογραφία για ΔΕΛΑΚΑΣ : ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στην τελική φάση της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων έχει μπει η εθνική πόλο των ανδρών, η οποία από την Πέμπτη (19/07) έως το Σάββατο (21/07) θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα κοινές προπονήσεις με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας.

Ο Βαγγέλης Δελακάς μίλησε σχετικά και τόνισε: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση σαν ομάδα. Τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά, καθώς έχουμε αφήσει τη δύσκολη προετοιμασία των τουρνουά, στα οποία συμμετείχαμε. Σιγά-σιγά ξεκινάει το φορμάρισμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Πλέον, δίνουμε περισσότερη βάση στην τακτική και λιγότερο στην κολυμβητική προπόνηση. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό».

Για την προετοιμασία με τη Σερβία, ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε: «Οι Σέρβοι έχουν πολύ καλή ομάδα. Λογικά κι εκείνοι θα βρίσκονται σε περίοδο φορμαρίσματος. Τα τέσσερα μεταξύ μας φιλικά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πολύ, καθώς θα μας δώσουν την ευκαιρία και το χρόνο να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να δούμε πώς θα βγουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, ο Δελακάς αναφέρθηκε και στον πρώτο αγώνα της εθνικής στο Ολυμπιακό τουρνουά, απέναντι στην Κροατία: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Κροατίας είναι πολύ καλή, ωστόσο θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε, έτσι όπως θα κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ