2012-07-18 15:54:06
Φωτογραφία για «ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ Ο ΓΟΥΙΜΣ»
Ο Αμερικανός φόργουορντ-γκαρντ, Σόνι Γουίμς, ο οποίος πέρσι εντυπωσίασε με την Ζαλγκίρις, φημολογείται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο ατζέντης του, πάντως, τόνισε πως ο παίκτης θα επιστρέψει στο ΝΒΑ Μετά την αποχώρηση του Μάρκο Κέσελ από το ρόστερ, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σμολ-φόργουορντ και όπως είναι φυσικό καταφθάνουν διάφορες προτάσεις παικτών στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Μία από αυτές φημολογείται πως είναι και η περίπτωση του 26χρονου (8/7/1986) σμολ-φόργουορντ, Σόνι Γουίμς (1.98μ.), ο οποίος την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ζαλγκίρις. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στο "3", όσο και στο "2", προτάθηκε στους ερυθρόλευκους, αλλά ο ατζέντης του παίκτη με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε το τοπίο.

Ο μάνατζερ του Σόνι Γουίμς, Ρότζερ Μοντγκόμερι, τόνισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, επισημαίνοντας πως διάθεση του Αμερικανού φόργουορντ είναι το να επιστρέψει στις Η.Π.Α. και να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Τελευταία του ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ήταν οι Τορόντο Ράπτορς, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στους Ντένβερ Νάγκετς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ