2012-07-18 11:26:02
Φωτογραφία για Στον ENISA αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου
Τον ΕΝΙΣΑ πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα αντιπροσωπεία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Επιτροπής Βιομηχανίας Έρευνας και Ενέργειας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τα μέλη της αντιπροσωπείας πρόκειται να έχουν σύσκεψη με τον εκτελεστικό διευθυντή του ΕΝΙΣΑ κ. Udo Helmbrecht, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Οργανισμού, ως ευρωπαϊκού φορέα εμπειρογνωμοσύνης.

Στην ενημέρωση τους παράλληλα συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα λειτουργίας του Οργανισμού, καθώς και οι τρέχουσες επίκαιρες εκθέσεις για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου.

Τα μέλη τα αντιπροσωπείας πρόκειται να ενημερωθούν ακόμα για την αναθεωρημένη πρόταση του Κανονισμού Λειτουργίας του ΕΝΙΣΑ και τη μελλοντική εντολή λειτουργίας του οργανισμού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Αναφέρεται ότι η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Εισηγητή της Επιτροπής Βιομηχανίας Έρευνας και Ενέργειας, Βουλευτή του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. MEPs Giles Chichester, καθώς και τους Ευρωβουλευτές κ. Amelia Andersdotter και κ. Ivailo Kaflin.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ