2012-07-16 09:12:36
Φωτογραφία για ΣΠΑΛΕΤΙ: ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Ο ΓΚΡΕΚΟ
Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λουτιάνο Σπαλέτι για τον Λεάντρο Γκρέκο, καθώς είχε συνεργαστεί με τον 26χρονο μέσο στην Ρόμα και τον γνωρίζει πολύ καλά.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» Η άποψή του για τον Γκρέκο: «Ο Λεάντρο είναι δουλευταράς! Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, όμως, η γενική του παρουσία φτιάχνει έναν πολυσύνθετο και εξαιρετικό παίκτη. Θα μπορούσα να πω πως ο Γκρέκο δεν είναι απλά ένας κεντρικός χαφ. Παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και είναι αποτελεσματικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Ο Λεάντρο έχει καλό αριστερό, πόδι... φαρμάκι! Τα σουτ, αλλά και το χτύπημα φάουλ που διαθέτει αποτελούν κίνδυνο για τον εκάστοτε πορτιέρο».

Για το αν έρθει στον Ολυμπιακό: «Αν τελικά ο Γκρέκο έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, θα πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε στη Ρόμα λόγω των πολλών σούπερ σταρ που διαθέτει στο κέντρο της. Θα βγάλει προς τα έξω την ηγετική του φυσιογνωμία. Είναι παίκτης ηγέτης και έχει πολλές δυνατότητες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ