2012-07-15 20:24:11
Φωτογραφία για ΤΟ... ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", συνήθιζε κάθε χρονιά να ψάχνει ξένους και δη Αμερικανούς για να στελεχώσει το ρόστερ του.

Κοινός παρανομαστής στους περισσότερους ήταν ότι ελάχιστοι κατάφερναν να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο Λιμάνι, ο καθένας βέβαια για διαφορετικό λόγο. Οι μοναδικοί Αμερικανοί που έχουν βρεθεί για δύο συνεχόμενες χρονιές στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήταν οι Ντέβιντ Ρίβερς (1995-97), Τζόνι Ρότζερς (1997-99), Λιν Γκριρ (2007-09) και Τζος Τσίλντρες (2008-10).

Με την ανανέωση των Κάιλ Χάινς και Έισι Λο, θα υπάρχουν για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό δύο Αμερικανοί για δεύτερη σερί χρονιά στο ρόστερ του. Ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, δείγμα του ότι και οι δύο είναι πολύτιμα γρανάζια για την μηχανή του νέου τεχνικού των ερυθρόλευκων, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αν μάλιστα μείνει και ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος χαίρει εκτίμησης του 48χρονου τεχνικού, τότε θα είναι τρεις παίκτες από την χώρα της Αμερικής που θα αγωνίζονται στον Θρύλο, κάτι που αποδεικνύει το σωστό προγραμματισμού που γίνεται εν όψει της καινούριας χρονιάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ