2012-07-15 20:08:46
Φωτογραφία για Ήθελαν τον Λούκας στον ΠΑΟΚ!
Τον Λούκας Πέρεθ προσπάθησαν να φέρουν στον ΠΑΟΚ, όμως ο πρόεδρος της Καρπάτι αποφάσισε να τον βάλει στο σφυρί και όχι να τον αφήσει ελεύθερο. Το θέμα κολλήσει για τα καλά και στον «δικέφαλο» κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Με σημερινό της δημοσίευμα η AS αποκάλυψε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, για τον Λούκας Πέρεθ της Καρπάτι. Ο Ισπανός δεν είναι άγνωστος στον ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα αντιμετώπισε τους Θεσσαλονίκης στο Europa League. Από τότε στον Δικέφαλο παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία του. Στη συνέχεια υπήρξαν και επαφές για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών με τον Λούκας να επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα.

Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες μιλούσαν για μια μεταγραφή έκπληξη που θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θα ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας. Όμως ο πρόεδρος της Καρπάτι αποφάσισε αντί να τον αφήσει ελεύθερο να τον πουλήσει . Κάπου εκεί ο θέμα Λούκας πάγωσε για τον ΠΑΟΚ καθώς οι Ουκρανοί ζητούσαν εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο αριστεροπόδαρος ακραίος ενδιαφέρει και την Ρεάλ Μαδρίτης που θα ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει από την Καρπάτι ως καλή ρεζέρβα, αφού ο Χουανφράν θα πάει στη Μπέτις. Το ποσό κρίθηκε πολύ χαμηλό από τη διοίκηση της ουκρανικής ομάδας που πρόσφατα απέρριψε πρόταση 2,5 εκ. από την Ντιναμό Κιέβου, που ήθελε τον παίκτη μαζί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τον ΠΑΟΚ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το χώμα που έγινε χρυσάφι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το χώμα που έγινε χρυσάφι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ