2012-07-15 19:35:06
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΓΙΑΡΑΤΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο να πραγματοποιήσει μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", είναι σε επαφές με τον Ισπανό διεθνή πολίστα, Μπλάι Μάγιαριτς, ο οποίος είναι φουνταριστός.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας πόλο των ερυθρόλευκων, αφού κράτησε, σχεδόν, όλους τους πολίστες από το ρόστερ της περσινής σεζόν, φέρνοντας στο μεγάλο λιμάνι και άλλους εξαιρετικούς παίκτες, κινείται και για την απόκτηση του 25χρονου (21/8/1987) φουνταριστού, Μπλάι Μάγιαρατς, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και θα λάβει μέρος στους ερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, οι οποίος γίνονται σε πολύ κλίμα και οι ερυθρόλευκοι σύντομα αναμένουν την απόκτηση του παίκτη. Μόνος ενδοιασμός του Μπλάι Μάγιαρατς το αν η διοίκηση μπορεί να του εγγυηθεί τα χρήματα που θα χρειαστεί να πάρει, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην διάσημη και εφτά φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κροατική Μλάντοστ, από την οποία δεν πήρε όλα τα λεφτά που είχε συμφωνήσει.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, του ξεκαθάρισαν πως δεν θα πρέπει να τον ανησυχεί αυτό, επισημαίνοντας του πως θα αμειφθεί κανονικά, βάση του συμβολαίου που θα κάνει. Για τον 25χρονο φουνταριστό, βέβαια, ενδιαφέρεται και η ισπανική Σαμπαντέλ, αλλά στον Ολυμπιακό είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα του αποσπάσουν την υπογραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ