2012-07-15 18:46:03
Φωτογραφία για «ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ Η ΠΕΣΚΑΡΑ»
Το όνομα του Λεάντρο Γκρέκο έχει προστεθεί στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο παίκτης δεν αποκλείεται να γίνει ερυθρόλευκος πολύ σύντομα.

Οι Ιταλοί ζητούν 750 χιλιάδες ευρώ για να εξοικονομήσουν χρήματα για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που θέλουν να κάνουν, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι θέλουν μονοετή δανεισμό του, με προοπτική αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, οπότε ο Γκρέκο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει το θέμα του.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα δεν αποκλείεται την Τετάρτη ή Πέμπτη να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά να υπογράψει στον Θρύλο.

Το θέμα, πάντως, είναι πως οι Ιταλοί ίσως να έχουν τις... κεραίες τους ανοικτές και για άλλες ομάδες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "laroma24.it", καθώς στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Πεσκάρα.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να υπάρχει βέβαια στο ρεπορτάζ, αλλά στο κόλπο προστέθηκε και η ιταλική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, παρόλο που για να μεταγραφεί εκεί ο παίκτης, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ