2012-07-15 11:59:41
Φωτογραφία για ΝΕΟΙ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ!
Η Εθνική Νέων κατάφερε να κάνει την υπέρβαση φτάνοντας στον τελικό του Euro 2012 U-19, όμως απόψε θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα και να σηκώσει το τρόπαιο κόντρα στην Ισπανία (21:30, Eurosport, ET-1).

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θέλουν να πάρουν «ρεβάνς» για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους μικρούς «φούριας ρόχας».

Σήμερα ο Λυκογιάννης, ο Διαμαντάκος και τα άλλα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρεθούν στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης, δίνοντας ταυτόχρονα στον εαυτό τους ένα καλύτερο αύριο.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Τσάνα είναι η απουσία του Καπίνο, ο οποίος είχε αποβληθεί άδικα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αγγλία και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Διούδης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης και Σταφυλίδης.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κατίδης, Μπάλλας και Φουρλάνος. Δεξί χαφ θα παίξει ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώντας, Τριανταφυλλόπουλος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας.

* Καλή επιτυχία στα νιάτα της Ελλάδας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ