2012-07-15 11:45:16
Φωτογραφία για Ικανοποίηση για Φορναρόλι!
Ο Ουρουγουανός Μπρούνο Φορναρόλι θα είναι στο ξεκίνημα της επόμενης βδομάδας στην Ελλάδα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τρίβει τα χέρια του για την απόκτησή του!

Ο Πορτογάλος από την αρχή είχε ζητήσει τον συγκεκριμένο παίκτη και στον Παναθηναϊκό έριξαν το βάρος στην απόκτησή του. Το ενδεχόμενο της αγοράς και όχι του δανεισμού του «παίζει» πολύ και όπως όλα δείχνουν, είναι πιθανόν να αποκτηθεί για τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Γόντικας, από την Πάρο που βρίσκεται, είχε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου απευθείας επαφές με τους ανθρώπους της Νασιονάλ και τα πάντα δείχνουν να... έχουν πάρει το δρόμο τους, αφού ο παίκτης μπαίνει στο αεροπλάνο για το υπερατλαντικό ταξίδι!

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα έλεγε στους συνεργάτες του ότι «τον θέλω πάρα πολύ, μπορεί να κάνει τη διαφορά», ενώ όσον αφορά τις όποιες ενστάσεις για το ότι δεν έπιασε στη Σαμπντόρια τόνιζε: «Πολύ Λατινοαμερικανοί δεν πιάνουν στην Ιταλία, αλλά κάποιοι αποτελούν ευκαιρίες. Σε τέτοιες καταστάσεις οικονομικής κρίσης είναι καλό να παίρνεις καλούς και μικρούς παίκτες, που θα μπορείς να βελτιώσεις και να τους πουλήσεις μετά για να πάρεις καλά λεφτά, αν έχουν ανέβει επίπεδο». Είναι δεδομένο, ότι ο Πορτογάλος βλέπει τον Ουρουγουανό ως ένα σημαντικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό που έχει στο μυαλό του!

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ