2012-07-15 09:48:10
Φωτογραφία για ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...
Επανέφεραν το θέμα του Άλαν Ρουίς για τον Ολυμπιακό, οι Αργεντινοί αλλάζοντας στάση ενώ φαίνεται πως υπάρχουν νέες επαφές με τους ερυθρόλευκους ώστε να «πιάσει» Λιμάνι ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλαν Ρουίς, ωστόσο την τελευταία στιγμή η Χιμνάσια Λα Πλάτα ζήτησε περισσότερα χρήματα και παράλληλα εμφανίστηκαν περισσότεροι μάνατζερ που διεκδικούσαν ποσοστό από τον παίκτη.

Έτσι ο Ολυμπιακός "πάγωσε" το θέμα και ουσιαστικά «έστησε» στη γωνία τους Αργεντινούς, αφού τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ρουίς χωρίς να χρειαστεί να δώσει ούτε ευρώ, μια και με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή τα έχουν βρει σε όλα.

Επομένως, οι άνθρωποι της Χιμνάσια αναγκάστηκαν να το ξανασκεφτούν, υπό τον φόβο να χάσουν τον παίκτη χωρίς κέρδος, και «ενόχλησαν» τους ερυθρόλευκους - σύμφωνα με τα όσα λένε από την Αργεντινή - μπαίνοντας σε νέες επαφές. Αφού λοιπόν δόθηκαν πρώτα αμοιβαίες εξηγήσεις, οι δύο πλευρές μπήκαν και πάλι σε διαπραγματεύσεις και η υπόθεση του Ρουίς είναι και πάλι ανοιχτή Όσο για τον λόγο που ο Ολυμπιακός άλλαξε στάση και δέχθηκε να ξανακουβεντιάσει την περίπτωσή του, είναι επειδή πιστεύουν στον Ρουίς και θεωρούν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν πρέπει να χαθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ