2012-07-15 09:27:34
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ...
Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Όλοφ Μέλμπεργκ και η παρουσία του… φούντωσε εκ νέου τις φήμες για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Σουηδός αμυντικός έφτασε στην Αθήνα με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και στην συνέχεια αναχώρησαν για την Πάρο, για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του… στέγης.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο Σουηδός αμυντικός να μην χρειαστεί να… μετακομίσει, μια και υπάρχει φημολογία πως ίσως προσπαθήσει να έρθει σε νέα επαφή με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, το κλίμα στην Πλατεία Αλεξάνδρας για τον διεθνή ποδοσφαιριστή δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων θεωρούν πως η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων.

Όμως, η παρουσία του στην χώρα μας δημιουργεί πρόσφορο… έδαφος για νέα κρούση με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η συμπεριφορά του Σκανδιναβού είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις προηγούμενες μέρες, ο μάνατζερ του παίκτη, Άντερς Γουόλστεν είχε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για μεταγραφικά ζητήματα και ζήτησε νέα… ακρόαση για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ