2012-07-14 10:02:15
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ (PHOTOS)
Ο Σλόμπονταν Ράικοβιτς φαίνεται πως λύνει τις διαφορές του με... μπουνιές, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά του!

Ο αμυντικός του Αμβούργου πιάστηκε στα χέρια με τον 19άχρονο Νοτιοκορεάτη Χέουνγκ Μιν-Σον, με τον οποίο είναι συμπαίκτης. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους δυο παίκτες συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο «Θύμα» έπεσε μάλιστα και ο Τούρκος Τολγκάι Αρσλάν, που προσπάθησε να μπει στη μέση για να χωρίσει τους δύο συμπαίκτες του, αλλά έφαγε και αυτός… ψιλές!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου Θόρστεν Φινκ, είδε τα πάντα, καθώς ήταν μπροστά στο ξύλο και στη συνέχεια έδιωξε τον Σλόμπονταν Ράικοβιτς από την ομάδα. Του έδωσε μάλιστα εντολή να προπονείται με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου...

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δεν είναι η πρώτη φορά που τραβάει τα βλέμματα πάνω για την συμπεριφορά του. Το 2008 είχε τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από τη FIFA, επειδή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε φτύσει τον διαιτητή Αμπντουλάχ Αλ Χιλάλι στην ήττα της Σερβίας από την Αργεντινή στη φάση των ομίλων με 2-0!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εχετε 2-3 εβδομάδες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εχετε 2-3 εβδομάδες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ