2012-07-14 01:10:02
Φωτογραφία για Αυστραλός ο καλύτερος μπάρμαν στον κόσμο. Στην επιτροπή και ο Έλληνας Αριστοτέλης Παπαδόπουλος
Ο Tim Philips από το Hemmesphere, της Αυστραλίας, είναι ο νικητής του Παγκόσμιου διαγωνισμού της Diageo World Class bartender. Ο Philips ήταν ένας από τους 50 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διαγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας στο Ρίο της Βραζιλίας.

Ο Philips κέρδισε τους κριτές με την υπογραφή του στο:Hot Toddy Αυστραλία που γίνεται με Johnnie Walker Gold Label Reserve blended ουίσκι, μέλι, κανέλα, quill, τζιντζερ »και μια καινοτόμο τεχνική».

Ακολουθώντας τα χνάρια των γιγάντων του mixology Manabu Ohtake, Erik Lorincz και του δικού μας Αριστοτέλη Παπαδόπουλου, λέγεται ότι «εμφανίζει εξαιρετικό στυλ και τεχνική, πραγματικά δείχνει την τέχνη του και το ταλέντο πέρα από τα χρόνια του».

Κατά το παρελθόν έτος, υποψήφιοι από μπαρ σε όλο τον κόσμο είχαν συμμετάσχει σε τοπικούς και περιφερειακούς διαγωνισμούς, φιλοδοξώντας να επιτύχουν μια θέση στο Diageo Reserve World Class παγκόσμιο τελικό στο Ρίο ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας. 50 από περισσότερους από 15.000 είχαν επιλεγεί για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους μπροστά σε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους- Salvatore Calabrese, Dale de Groff, Peter Dorelli, Gary Regan, Ντάνιελ Estremadoyro, Hidetsugu Ueno, Αρτούρο Savage, Steve Olson και τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο.


Ο Philips, δήλωσε: «Σε όλη τη σταδιοδρομία μου, έχω καλλιεργήσει ένα ισχυρό πάθος για τα κοκτέιλ και τη δημιουργία μιας ανώτερης εμπειρίας για τον πελάτη. Έχω εμπνευστεί αυτήν την εβδομάδα από τα υψηλά πρότυπα και το απεριόριστο ταλέντο στο Diageo Reserve World Class και ανυπομονώ για το επόμενο έτος. , ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, συναντώ ομοϊδεάτες μου και εξακολουθώ να δημιουργώ εμπειρίες μέσα από τις δημιουργίες μου που μεταφέρουν τους πελάτες σε έναν άλλο κόσμο. »
krasiagr.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ