2012-07-13 21:13:26
Φωτογραφία για Έφυγε από τη Λίβερπουλ ο Μάξι Ροντρίγκες
Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε επίσημα τον Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Φάμπιο Μπορίνι.

"Αγαπημένοι μου reds, αφήνω σήμερα τη Λίβερπουλ. Πριν υπογράψω για τη Λίβερπουλ, έβλεπα τον σύλλογο ως έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς.

Μετά το χρόνο που πέρασα εδώ, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι απλά ένας σπουδαίος σύλλογος αλλά και μία σπουδαία οικογένεια", τόνισε ο Μάξι Ροντρίγκες στην αποχαιρετιστήρια ανοιχτή επιστολή του προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, και συνέχισε:

"Προσπάθησα να δίνω τα πάντα κάθε μέρα που φορούσα τη φανέλα με το σήμα της Λίβερπουλ. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα σε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Γυρίζω στην πατρίδα μου με μία βαλίτσα από σπουδαίες αναμνήσεις, καλούς φίλους μέσα στην ομάδα αλλά και με αυτή τη σπουδαία οικογένεια που δουλεύει κάθε ημέρα σε αυτό το σύλλογο.


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί μεγάλη τιμή ήταν για μένα όταν η Kop  τραγουδούσε "Maxi, Maxi Rodríguez runs down the wing for me da da da da dada...".

Hasta la vista. Maxi".

Να σημειωθεί ότι ο 31άχρονος Αργεντίνος άσος συμφώνησε να επιστρέψει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Νιούελς Ολντ Μπόις (το ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ), με τον απολογισμό του στους "κόκκινους" από τον Ιανουάριο του 2010 και μετά να είναι 17 γκολ σε 73 παρουσίες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ