2012-07-13 20:26:54
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (13/7)
Μετά την απώλεια της πρωινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο του Άχενκιρχ το απόγευμα.

Η συνεχόμενη βροχόπτωση από το βράδυ της Πέμπτης, στο Άχενκιρχ της Αυστρίας, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να γυμναστούν το πρωί της Παρασκευής. Έμειναν στο ξενοδοχείο και αντί αυτού, επέστρεψαν στο γήπεδο το απόγευμα, οπότε και συνέχισαν την προετοιμασία τους.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έμεινε στο ξενοδοχείο. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο Ισπανός έδειξαν μία ελαφριά θλάση στην αριστερή γάμπα. Όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μαζί του έμεινες το ξενοδοχείο και ο Νίκολα Γκούλαν, ο οποίος έχει υποστεί μία θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Αντιθέτως, οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Άχενκιρχ και έκαναν ο καθένας το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ελαφρύ τρέξιμο, διαστάσεις και «κορόιδο». Εν συνεχεία χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι μεν προσπαθούσαν να τη διατηρήσουν στην κατοχή τους, αλλάζοντάς τη γρήγορα και οι δε προσπαθούσαν να πρεσάρουν και να κλέψουν.

Μόλις ολοκληρώθηκε και αυτή η άσκηση, πέρασαν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων. Αρχικά από τα δεξιά και εν συνεχεία από τα αριστερά, οι παίκτες αναπτύσσονταν και έβγαζαν παράλληλες μπαλιές ή σέντρες προς τους επιτιθέμενους. Η άσκηση αυτή είχε και τερματοφύλακες, για να ανέβει ο βαθμός δυσκολίας της.

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν δίτερμα. Όχι ελεύθερα, όμως, αφού δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα, στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Με τους «μπλε» ήταν αρχικά οι Μέγιερι, Μοδέστο, Ντιελνά, Φέισα, Σουμπίνιο, Τάτος, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος. Με τους «κόκκινους» οι Κάρολ, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ποτουρίδης, Σιόβας, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ντιόγκο, Πάντελιτς. Στη συνέχεια έγιναν και αλλαγές, ακόμη και στους τερματοφύλακες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διέκοπτε συνεχώς, προκειμένου να δώσει οδηγίες.

Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα στο Άχενκιρχ. Το ραντεβού των παικτών ανανεώνεται για το πρωί του Σαββάτου στις 9:30 (τοπική ώρα), προκειμένου να κάνουν ένα «ξεμούδιασμα» και μία ελαφριά προπόνηση. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της ομάδας μας, με αντίπαλο τη Σπαρτάκ Μόσχας (18:00 Αυστρίας, 19:00 Ελλάδας), στο γήπεδο του Σβατς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ