2012-07-13 19:49:06
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΣ: ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ... (ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ)
Ο Ντρου Νίκολας ανήκει πλέον και επίσημα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά, όπως δήλωσε θυμάται τα όσα έζησε στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "ομάδας του στρατού" ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στους "πράσινους".

"Είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Η φυγή του Ομπράντοβιτς είναι σημαντική. Την ίδια στιγμή η χώρα υποφέρει από την οικονομική κρίση και η οικονομική κατάσταση των ομάδων δεν είναι σταθερή. Επίσης, η ομάδα άλλαξε το σύστημα της ιδιοκτησίας της και κανείς δεν φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη για το μέλλον. Τα παιδιά (οι παίκτες) ψάχνουν για ασφάλεια. Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια στον Παναθηναϊκό και ανησυχώ για την ομάδα", δήλωσε ο Ντρου Νίκολας.

Οσον αφορά για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, σημείωσε: "νιώθω καλά. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια ομάδα που είναι το νούμερο ένα στην Ευρώπη. Επιπλέον, αγωνιζόμενος στην Ευρωλίγκα, έχω συναντήσει αρκετές φορές την ΤΣΣΚΑ και μπορώ να πω πως ξέρω καλά την ομάδα και καταλαβαίνω απόλυτα τη φιλοσοφία του που είναι να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο".


Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερη στην καριέρα του και απάντησε: "συμφωνώ. Έγινε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά ξεκίνησα με τραυματισμό. Δεύτερον, μετακόμισα στο Μιλάνο ύστερα από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό και ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ σε ένα διαφορετικό σύστημα. Τώρα είναι όλα καλά. Όταν έφυγα από την Αρμάνι, είχα πολλές προτάσεις, αλλά προτίμησα να αποθεραπευτώ πλήρως και να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ