2012-07-13 16:19:33
Φωτογραφία για Καλύτερα να μου κόψουν τον κ...ο παρά τις συντάξεις
Η ατάκα του Γεράσιμου Γιακουμάτου...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έδωσε σήμερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και αναφέρθηκε στις περικοπές και στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά «πέντε δισ. είναι η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, το ένα. Δύο, ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρία, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ. Τέσσερα, να προχωρήσουμε το πετρέλαιο, όλα αυτά είναι ισοδύναμε μέτρα που μπορούν να καλύψουν τις τρύπες, δεν βγαίνει αλλιώς».

Και συνέχισε: «Αν δεν κάνεις μια πολιτική "φαστ τράκ" και στους νόμους ακόμα, δεν γίνεται. Εκεί που είναι "να κόψω μισθό και σύνταξη, ας μου κόψουν εμένα τον κ..ο"».

«Γιατί να μην περπατήσει η κυβέρνηση; Είναι 6 πόδια. Να πέσουν τα δύο, τα τέσσερα ναι, να πέσουν τα 6, γιατί; Δεν πέφτει κανένα. Όταν έχει 6 πόδια αυτή η κυβέρνηση πατά πολύ γερά», είπε ο Κεφαλονίτης πολιτικός, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους: "Θεωρώ τον Φώτη Κουβέλη πολύ σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα."

Ιδιαίτερα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανέφερε: "Ο κ.Βενιζέλος έχει εμπειρία, έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του από όλα αυτά τα μέτρα και τις καταστάσεις, τις κληρονόμησε από τον Παπανδρέου, άρα έχουν και οι δυο εμπειρία και ο Σαμαράς έχει ένα όραμα για την Ελλάδα. Άρα αυτοί οι τρεις είναι μια γερή βάση»

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε εξέλιξη φωτιά στο Κιλκίς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε εξέλιξη φωτιά στο Κιλκίς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ