2012-07-13 06:34:12
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΓΚΡΕΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για μία θέση στα χαφ είναι πιθανότατα ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων για τα καλά!

Τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους ερυθρόλευκους με διάφορους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, είναι πάρα πολλά, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία και κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον 26χρονο μέσο της Ρόμα, φέρεται να έχει βάση, καθώς ο ποδοσφαιριστής… αρέσει πάρα πολύ στο Λιμάνι!

Ο Γκρέκο αγωνίζεται στον άξονα, θέση στην οποία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αναζητούν ποδοσφαιριστές, ενώ στα θετικά του συγκαταλέγεται το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «κόφτης», όσο και ως οκτάρι, με πλούσιες δημιουργικές αρετές.

Στοιχεία που αυτομάτως ανεβάζουν τον αριστεροπόδαρο παίκτη ψηλά στη λίστα του Ζαρντίμ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει «ανάψει» το πράσινο φως στους ιθύνοντες τον Ολυμπιακό να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους «λύκους», όπου ανήκει από το 2003 (έχοντας ωστόσο αγωνιστεί από τότε δανεικός, σε διάφορες άλλες ιταλικές ομάδες
. Το 2003 δόθηκε δανεικός στην Άστρεα, για να γυρίσει ξανά στους πρωτευουσιάνους. Το 2006 μεταπήδησε στη Βερόνα, το 2008 επέστρεψε ξανά στη Ρόμα, ενώ το 2009 και 2010 έπαιξε σε Πίζα και Πιατσέντζα δανεικός. Συνολικά σε 124 αγώνες σημείωσε 4 γκολ).

Ο Γκρέκο κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, παρόλο που η διοίκηση της Ρόμα δεν αποκλείει να γίνει κανονική μεταγραφή, αφού είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να τον πουλήσουν στην Κιέβο, αλλά η εμπλοκή του Ολυμπιακού, άλλαξε τα δεδομένα.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τη διοίκηση της Ρόμα έχουν φτάσει σε τελικό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι εντός των επόμενων 24ωρων θα υπάρξει και οριστικοποίηση της μετακίνησής του στον Θρύλο.

Μάλιστα επίσημες πηγές της ερυθρόλευκης ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και τονίζουν ότι εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε ο ποδοσφαιριστής θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Σημαντικό ρόλο στο... φλερτ με τον Γκρέκο - ο οποίος ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, ενώ οι αποδοχές του αγγίζουν τις 800.000 € ετησίως - ενδέχεται να παίξει -ή έπεξε ήδη - και ο Τζανπάολο Μοντάλι που όχι μόνο δούλευε επί χρόνια στους «τζιαλορόσι», αλλά διατηρεί και άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ