2012-07-12 20:44:47
Φωτογραφία για «ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ»!
Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο του Ολυμπιακού της φετινής χρονιάς, Αβραάμ Παπαδόπουλο, εκτυλίχθηκε στο δίτερμα που έδωσε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων στο Άκενκιρχ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει συγκλονίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το τεχνικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδας, που έζησαν από κοντά την περιπέτεια του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα μείνει για διάστημα έξι μηνών μακριά από την ενεργό δράση!

Στο δίτερμα λοιπόν, που έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους στο Άκενκιρχ, εκτυλίχθηκε μια σκηνή, η οποία συγκλόνισε τους πάντες και είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια του Θρύλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Χρήστος Θέος εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι και στην συνέχεια αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο στόπερ των ερυθρόλευκων! Την κίνηση του γιατρού ακολούθησαν και όλα τα άλλα μέλη του προπονητικού επιτελείου, οι οποίοι πήραν ένα χαρτί που έγραφε «για σένα Αβραάμ»!

Όλοι όσοι έζησαν από κοντά την συγκεκριμένη σκηνή, φυσικά... συγκλονίστηκαν από συγκίνηση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ