2012-07-12 19:43:24
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ U-19 Η ΕΛΛΑΔΑ 1-2 ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 είναι η Εθνική ομάδα Νέων, η οποία κέρδισε την Αγγλία με 2-1 στον ημιτελικό.

Με τα γκολ των Μπουγαΐδη (38') και Λυκογιάννη (108') -είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι Άγγλοι με τον Αφόμπε (56') οι Νέοι της Εθνικής Ελλάδας πανηγύρισαν μια άξια πρόκριση, οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Καπίνο (44'), ενώ έπιασε πέναλτι στο 45+3' ο Διούδης!

Οι Έλληνες διεθνείς ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 38′ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπουγαϊδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταφυλίδη. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε όταν ο Καπίνο πήρε καθαρά τη μπάλα από τον Μπεραϊνο, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Έλληνα τερματοφύλακα και κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Διούδης, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Χολ κρατώντας το προβάδισμα της Ελλάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναγκάστηκε να δώσει χώρο, λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος και οι Άγγλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56′ με τον Αφόμπε. To 1-1 ήταν το σκορ στη λήξη του ενενηντάλεπτου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

To γκολ της νίκης για την Εθνική πέτυχε στο 108′ ο Λυκογιάννης με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ, αφού πρώτα έκλεψε τη μπάλα και έτσι η Ελλάδα βρίσκεται στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (72' Μπουχαλάκης), Κατίδης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (46' Διούδης)

Στον πάγκο: Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Βούζας, Μπακασέτας

Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ(57' Γκάρμπουτ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπαχ, Μπεραΐνο (76' Ρέντμοντ), Χολ, Αφόμπε, Λάνστραμ (91' Λάντσραμ)

Στον πάγκο: Ρίπλεϊ, Κόουντι, Κέιν, Χόουπ

Δείτε το πρώτο γκολ της Εθνικής νέων στον ημιτελικό Ελλάδα – Αγγλία 2-1

Δείτε σε λίγο το βίντεο με τα γκολ και τα highlights του ημιτελικού Ελλάδα – Αγγλία 2-1 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ