2012-07-12 19:11:20
Φωτογραφία για Σκάνδαλο: Mick Jagger - David Bowie πιάστηκαν... γυμνοί στο κρεβάτι
Σάλο έχει προκαλέσει η νέα βιογραφία για τη ζωή του Mick Jagger που κάνει λόγο για ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με άλλον σούπερ σταρ της εποχής.

Ο Christopher Andersen γράφει στο βιβλίο με τίτλο: "Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger" πως ο Jagger είχε δεσμό με τον David Bowie, φήμη που έχει ακουστεί και στο παρελθόν.

"Bowie και Jagger έβγαιναν συνεχώς μαζί χωρίς τις γυναίκες τους, είτε επισκέπτονταν κάποια disco στο Λονδίνο είτε πήγαιναν σε συναυλία της Diana Ross. Επίσης, ο Bowie πήγαινε με τον Jagger να δουν gay ταινίες", υποστηρίζει ο συγγραφέας.

Επίσης, η Angie Bowie που ήταν παντρεμένη με τον David έπιασε στο κρεβάτι τους δύο τραγουδιστές να κοιμούνται μαζί.

Ο Andersen αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μέχρι τον Οκτώβριο του 1973 ο Bowie με τη γυναίκα του ζούσαν στην Oakley Street. Η Angie έλειπε για μερικές μέρες και όταν επέστρεψε ένα πρωί πήγε στην κουζίνα να πιει τσάι. Η καμαριέρα την πλησίασε και με περίεργη έκφραση στο πρόσωπό της, είπε στην γυναίκα του τραγουδιστή: 'Κάποιος είναι στο κρεβάτι σου'. Εκείνη ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα, άνοιξε την πόρτα και είδε τον Mick Jagger και τον David Bowie γυμνούς στο κρεβάτι να κοιμούνται. Και οι δύο ξύπνησαν με τον Bowie έκπληκτος να τη ρωτάει πως είναι".

Την ίδια στιγμή ο Mick Jagger παρέμεινε σιωπηλός με την Angie να τους φέρνει στη συνέχεια καφέ και πορτοκαλάδα.

Η Ava Cherry που ζούσε τότε μαζί τους αποκάλυψε πως οι δυο άνδρες ήταν σεξουαλικά εθισμένοι μεταξύ τους. Μάλιστα, πολλές φορές που κοιμόταν μαζί τους εκείνοι δεν την υπολόγιζαν και έκαναν σεξ μπροστά στα μάτια της.
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ