2012-07-12 17:42:19
Φωτογραφία για Αλλη μια οικονομικη αυτοκτονια
Δεν λένε να τελειώσουν οι "οικονομικές αυτοκτονίες" καθως η κυβέρνηση καθυστερει να βγάλει τη θηλια των χρεών απο το λαιμό των πολιτών. Ετσι σήμερα στην Σπάρτη ένας εργολάβος αδυνατώντας να αντέξει τα χρέη του - που δημιουργήθηκαν κάτω απο εντελώς διαφορετικές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες - αποφάσισε (κι αυτός) να δώσει τέλος στη ζωή του(οι περισσότεροι πεθαίνουν απο αρρώστιες στα νοσοκομεία - απο τη στενοχώρια τους). Ο άντρας βρέθηκε στις 1:30 το μεσημέρι, κρεμασμένος με ένα σχοινί, στο συνεργείο που διατηρούσε πίσω από το μουσικό γυμνάσιο Σπάρτης.

Τον εργολάβο βρήκε ο γιός του, ενώ εκτιμάται πως το περιστατικό της αυτοκτονίας έγινε περίπου 1 - 2 ώρες πριν την ανεύρεσή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εργολάβος Λ.Κ. από του Γούναρη, βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα σχοινί, στο συνεργείο που διατηρούσε πίσω από το μουσικό γυμνάσιο Σπάρτης. Στο σημείο βρέθηκαν και σημειώματα που άφησε ο εργολάβος και εξηγεί τους λόγους που έκανε αυτή την κίνηση. Οταν δημοσιευθούν για άλλη μια φορά θα...ανατριχιάσουμε για τις εκατοντάδες οικονομικές δολοφονίες ΣΧΟΛΙΟ i-R: Κάντε κάτι ΑΜΕΣΑ. Ο κόσμος πεθαίνει "σαν τα κουνούπια" απο τη στενοχώρια και τα αδιέξοδα του. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ που δημιουργηθηκαν προς ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ