2012-07-12 13:04:43
Φωτογραφία για Πιστεύω ότι θα έχω ευκαιρίες
 Μετά από μια χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα, ο Γιακουμής επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και αυτή τη φορά θεωρεί πώς θα του δοθούν οι ευκαιρίες για να διεκδικήσει την καθιέρωση: «Ο δικός μου στόχος από την αρχή, είναι να καθιερωθώ. Πέρσι έφυγα γιατί ήξερα ότι δε θα έχω ευκαιρίες. Πιστεύω θα μου δοθεί φέτος. Όταν θα μου δοθεί θα ρέπει να είμαι έτοιμος να την αρπάξω».

Για τις εντυπώσεις του από τις προπονήσεις με τον συνεργάτη του Δώνη: «Είναι οι περισσότερες ασκήσεις αντίδρασης, οι οποίες χρειάζονται να είναι η βάση του τερματοφύλακα. Είναι πολύ καλή η προπόνηση μας».

Για τους πολλούς νεαρούς:«Είναι όντως κάτι διαφορετικό. Και σε άλλες ομάδες, οι περισσότεροι ήταν έμπειροι, αλλά αυτό είναι θετικό. Εχουμε και τους έμπειρους που μας βοηθάνε πολύ για να κάνουμε μια ισορροπημένη ομάδα, έμπειρων και νεαρών, με ενθουσιασμό για να τα καταφέρουμε».

Για τον ανταγωνισμό που έχει: «Δεν υπάρχει πίεση. Κάνουμε και οι τέσσερις αυτό που πρέπει να κάνουμε και είναι απόφαση του προπονητή το ποιος θα παίξει».


Για το ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ βασίστηκε και στους τρεις τερματοφύλακες: «Για κάποιον που δεν είναι πρώτος τερματοφύλακας είναι το ιδανικό. Βλέπει ότι αργά ή γρήγορα θα πάρει την ευκαιρία. Το ιδανικό για μία ομάδα όμως, είναι να υπάρχει ο νούμερο 1. Αν παίζεις 5 παιχνίδια, βγαίνεις έξω, παίζει ο άλλος 5 παιχνίδια και βγαίνει έξω είναι δύσκολο γιατί ένας τερματοφύλακας μετά από 5 παιχνίδια βρίσκει ρυθμό». 

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην άμυνα: «Ο Κοντρέρας είναι μεγάλος παίκτης και διόρθωνε όλα τα λάθη. Τώρα μαθαίνουμε τους νέους παίκτες. Είναι καλό να δείχνει ο τερματοφύλακας ότι δε φοβάται, να υπάρχει μία σιγουριά προς τους συμπαίκτες του, αλλά και το αντίστροφο».
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ