2012-07-11 23:47:05
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ! *VIDEOS*
O Γιώργος Πρίντεζης λοιπόν έμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του, αφού ούτε ο Ολυμπιακός,οι ιδιοκτήτες της ομάδας και ο κόσμος του μπορούσαν να φανταστούν την ομάδα χωρίς το Γιώργο,αλλά ούτε ο Γιώργος μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από το Θρύλο!

Ναι, ο Γιώργος Πρίντεζης "έφτυσε" την πρόταση των Τούρκων που ήταν αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη του Ολυμπιακού και έδειξε αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Ότι αγαπάει το Θρύλο με πράξεις και δε το "παίζει",όπως έκαναν κάποιοι άλλοι που...πουλούσαν πάθος και οπαδιλίκι όσο έπεφτε το χρήμα, αλλά όταν αυτό...μειώθηκε, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Αν τώρα για τους...αντικειμενικούς είναι σημαντικότερη η απόκτηση του...Πάνκο από κάποια...Λαγκούν Άρο, λίγο μας ενδιαφέρει. Ας μοστράρουν τα βίντεο για να μας πείσουν πόσο...killer είναι.

Εμείς πλέον θα έχουμε στις τάξεις μας για τα επόμενα τρία χρόνια τον άνθρωπο που τους έριξε στην Πόλη σε βαθιά κατάθλιψη και τους γλέντησε στο ΣΕΦ με τον καλύτερο τρόπο. Πράγμα που ΕΜΕΙΣ είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να κάνει. Εσείς, πόσο σίγουροι είστε;

Aς θυμηθούμε ξανά στα παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές του Air-Printezis. Οι αλλόθρησκοι,καλό θα είναι να μην τα δουν... Ξυπνούν ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ