2012-07-11 19:42:17
Φωτογραφία για Μόνη της χαντακώθηκε η Βίκυ Σταμάτη και δεν πήρε το οκ για την αποφυλάκισή της!
Το'φαγε το κεφάλι της η "βλαχάρα"

Κι όμως,η Βίκυ Σταμάτη θα μπορούσε να είχε αποφυλακιστεί και να κυκλοφορούσε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της ελεύθερη. Όμως, έκανε ένα λάθος. Για την ακρίβεια, μόνη της χαντακώθηκε. Τι έκανε «Η συνέντευξη που έδωσε η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μέσα από τον Κορυδαλλό αποδεικνύει ότι είναι απολύτως ικανή να επικοινωνεί και να ενεργεί προς υπεράσπισης της και μάλιστα όχι μόνο ενώπιον των αρμόδιων αρχών»!

Αυτό είναι το σκεπτικό της πρότασης της εισαγγελέως Ευγενίας Κυβέλου, η οποία είπε «όχι» στο αίτημα της Βίκυς Σταμάτη, για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η πρόταση της εισαγγελέως υιοθετήθηκε πλήρως από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και έτσι έπεσε το κενό το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να βεβαιωθεί - όπως υποστήριζε - ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τα οποία έχουν ενταθεί από την προφυλάκισή της και την απομάκρυνσή της από το παιδί της.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, η σύζυγος του πρώην υπουργού είναι ικανή να υπερασπίζεται τον εαυτό της και να αντιλαμβάνεται την εις βάρος της κατηγορία - ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.

Κοινώς την...πάτησε μόνη της η μέση ελληνίδα!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ