2012-07-11 13:30:55
Φωτογραφία για «Δεν υπάρχει καμιά κλίκα»
Εντυπωσιασμένος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, δήλωσε ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο νεαρός στόπερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και για τους δικούς του στόχους τονίζοντας πώς δουλεύει χωρίς να σκέφτεται τον δανεισμό.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Όλοι οι έμπειροι παίκτες μας κάνουν να νιώθουμε μέσα στην ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό για να μπούμε κατευθείαν στην ομάδα. Ολοι είναι πολύ καλοί μαζί μας. Δεν υπάρχει κάποια κλίκα…».

Για το χθεσινό φιλικό: «Από ότι είδατε όλοι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο., Αυτό γίνεται από την αρχή με τον τρόπο σκέψης του  Δώνη. Παίζουμε με κάτω τη μπάλα. Ήταν το πρώτο φιλικό. Στα επόμενα φιλικά πιστεύω θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα βγει στο παιχνίδι σιγά -σιγά»

Για το ότι δε δέχθηκε πίεση η ομάδα: «Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στην άμυνα. Το γκολ το δεχτήκαμε από στημένη φάση και είναι και αυτό δουλειά που πρέπει να γίνει. Πιστεύω η άμυνα πήγε πολύ καλά και δε δεχτήκαμε πίεση και φάσεις».


Για τη δική του παρουσία: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα αν θα πάω ξανά δανεικός. Δουλεύω και όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το δούμε».

Για το αν μπορεί  να «τρέξει» το μοντέλο των πολλών νέων παικτών: «Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι θα πρέπει να κοιτάξουνε τις ακαδημίες τους. Έξω το έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια και πρέπει να το κάνουν και στην Ελλάδα. Κατά 70% βασίζονται στις ακαδημίες τους και το 30% σε κάποιες μεταγραφές. Στηρίζονται στα δικά τους παιδιά τους πουλάνε και χτίζουν ξανά. Όπως γίνεται στο εξωτερικό μπορεί να γίνει και εδώ. Και τα μόνο όφελος θα το έχει ο ΠΑΟΚ».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ