2012-07-11 13:10:31
Φωτογραφία για Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΙΞ Ο ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ!
Η Ούνιξ Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο 29χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με τη ρωσική ομάδα, έναντι ποσού που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟ προσπάθησε να διατηρήσει τον διεθνή παίκτη στις τάξεις του, αλλά η πρόταση που του έκανε για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτή της Ούνιξ.

Μάλιστα η Ούνιξ Καζάν συμμετέχει στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και εφόσον πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τους "πράσινους" στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Καϊμακόγλου είχε 7,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα την περασμένη περίοδο. Στην Α1 είχε 7,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,3 ανά αγώνα.

Έτσι μετά τον Νικ Καλάθη, ο ΠΑΟ χάνει ένα ακόμη βασικό στέλεχος της ομάδας, ενώ ακολουθεί και ο Μάικ Μπατίστ, που βρίσκεται μία ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.


Η Ούνιξ Καζάν έχει νέο προπονητή τον Άτσο Πέτροβιτς αντί του Εβγκένι Πασούτιν (που ανέλαβε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Νικ Καλάθη) και έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση του Μάρκο Μπάνιτς από την Μπιλμπάο και τον Πάβελ Σεργκέεφ από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενώ παράλληλα έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό των Λιν Γκριρ, Τερέλ Λίντεί, Χένρι Ντόμερκαντ, Κέλι ΜακΚάρτι, Βλάνιτμιρ Βερεμένκο, Μάικ Γουίλκινσον, Μπόστιαν Νάχμπαρ και Αλεξέι Σαβρασένκο.

Αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής ο Καλάθης πήγε στην Λοκομοτίβ Κούμπαν, ο Σάτο στη Φενέρ, ο Μπατίστ υπογράφει στη Φενέρ, ο Ολυμπιακός "χτυπάει" Περπέρογλου, ο Βουγιούκας είναι στην έξοδο, ενώ έχει χαιρετίσει και ο Μάριτς!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ