2012-07-11 11:32:45
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΝΤΟΣΚΑΣ!
Το ερυθρόλευκο σκουφάκι θα φορέσει -κατά πάσα πιθανότητα- για δεύτερη φορά (2004-2011 η πρώτη) στην καριέρα του ο Γιώργος Ντόσκας.

Ο περιφερειακός πολίστας ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι έφυγε από το... Λιμάνι για τη Χίο έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές θέλουν πολύ να ξανασυνεργαστούν. Αναμένεται μάλιστα να γίνει και συμβιβασμός του παίκτη για «κούρεμα» στα χρήματα που του οφείλουν οι ερυθρόλευκοι. Το πιο πιθανό είναι ο Γιώργος Ντόσκας και ο Κυριάκος Ποντικέας να είναι οι μοναδικές μεταγραφές Ελλήνων παικτών που θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός.

Εάν ο Βαγγέλης Πάτερος καθίσει στον πάγκο της Χίου, τότε το «διαζύγιο» του Ντόσκα με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του θα προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα, καθώς οι δύο άνδρες δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. Πολλοί στη Χίο θεωρούν δεδομένη την έλευση του 50χρονου τεχνικού στο νησί από την τουρκική ΕΣΤΙ Σμύρνης, όπου βρισκόταν πέρυσι.

Βέβαια, για να πάει ο Πάτερος στη Χίο θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ο Παναγιώτης Παππής, κάτι που προϋποθέτει να δεχθούν οι παίκτες τη μείωση αποδοχών που τους προτάθηκε. Επειδή όμως δύσκολα θα βρουν ταμείο που θα τους δώσει αυτά τα χρήματα, τα γεγονότα θα πάρουν κατά 90% αυτή την τροπή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα ροζ η Kelly Brook
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα ροζ η Kelly Brook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ