2012-07-11 09:42:42
Φωτογραφία για Η Turkish Airlines χορηγός του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας‏ Η Turkish Airlines χορηγός του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας‏
H ΤΗΥ αποτέλεσε τον χορηγό του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που διοργανώθηκε στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία, υποστηρίζοντας την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ενισχύοντας για ακόμα μία φορά ενέργειες που έχουν ως σκοπό τους, την περαιτέρω  σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, με το Κύπελλο Φιλίας να λαμβάνει χώρα στις 22 Ιουνίου, στο γήπεδο «Bay Course» και με τα «Challenge Cup», «Big is not enough» και «Farewell Cup» να πραγματοποιούνται στις 23 Ιουνίου.

Ο κ. Hans Otto Nagel, Πρόεδρος της Turkmall και δημιουργός της ετήσιας αυτής εκδήλωσης, μίλησε για την αγάπη του για το τουρνουά Ελληνοτουρκικής Φιλίας και ευχαρίστησε την κα. Gulay Oztürk, Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα. Η Turkish Airlines ανέλαβε πρόθυμα την χορηγία της εκδήλωσης παραδίδοντας, μέσω της Διευθύντριας της εταιρείας, 6 εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και 2 εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για οποιοδήποτε παγκόσμιο προορισμό, τα οποία κληρώθηκαν κατά την τελετή λήξης του 13ου Κυπέλλου Ελληνοτουρκικής Φιλίας. 

TURKISH GREEK NEWS
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ