2012-07-11 01:06:15
Φωτογραφία για «ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΜΑΚΟΥΝ»
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στον Ζαν Μακούν αγγλική ιστοσελίδα η οποία καλεί τη διοίκηση της Άστον Βίλα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Με αφορμή το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην Άστον Βίλα για τον Καμερουνέζο μέσο, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στους νταμπλούχους Ελλάδας κατακτώντας το νταμπλ, η ιστοσελίδα «astonvilla.vitalfootball.co.uk» χαρακτηρίζει καθόλα πετυχημένη την θητεία του στον Θρύλο προσθέτοντας πως απέδειξε πολλά πλέον και πως αξίζει μια ευκαιρία από την διοίκηση των «Χωριατών».

«Ευτυχώς ο Ολυμπιακός, που έπαιξε στο Champions League, σκέφτηκε διαφορετικά και τον απέκτησε ως δανεικό. Ο Μακούν είναι ίσως ευτυχέστερος και καλύτερος από την εμπειρία του στην Ελλάδα, από ό,τι θα ήταν αν έμενε με τον Μακ Λις», είναι το αρχικό σχόλιο του δημοσιεύματος για να προσθέσει:

«Στα υπέρ του Μακούν, οι καλές εμφανίσεις του, παρά τους τραυματισμούς, καθώς επέστρεψε με το μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδας. Ειπώθηκε επίσης πως εντυπωσίασε τόσο, που ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον κρατήσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ