2012-07-10 21:48:02
Φωτογραφία για Συνάντηση σε ζεστό κλίμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας με τον υπουργό Εξωτερικών
Οι πολιτικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, η διακονία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και τα ζητήματα της ομογένειας μας στη γη του Νείλου απασχόλησαν.... την συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος με τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο του Υπουργείο Εξωτερικών.

«Εύχομαι κουράγιο και υπομονή στον Ελληνισμό», δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ.Αβραμόπουλο ο Πατριάρχης Θεόδωρος και διαβεβαίωσε ότι σε όλες τις ποιμαντορικές του περιοδείες στην Μαύρη ήπειρο μιλάει για Ορθοδοξία και Ελληνισμό.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας μίλησε και για την πρόσφατη συνάντηση του με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Αιγύπτου κ.Μάρσι ο οποίος, όπως είπε ο κ.Θεόδωρος, τον βεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Επίσης, πρόσθεσε ότι με την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εξωτερικών θέλησε να συναντήσει τον "παλαιό φίλο" υπουργό Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλο, στο πρόσωπο του οποίου ευχαρίστησε την Ελληνική Πολιτεία για το διαχρονικό ενδιαφέρον της για το Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. agioritikovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ