2012-07-10 20:36:02
Φωτογραφία για Νέο GTS300i F4 – Δυνατότερο GTS!
Κυκλοφόρησε το νέο, πλήρως ανανεωμένο GTS της SYM. Mε επιβλητική εμφάνιση και με ολοκαίνουριο κινητήρα και πλαίσιο, το νέο GTS 300i της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις. Ο υπερσύγχρονος κινητήρας “F4” της SYM, έρχεται να δώσει ζωή στο νέο GTS300i. Ο νέος κινητήρας προσφέρει στο νέο πολυτελές scooter επιδόσεις που εντυπωσιάζουν. Το νέο GTS γίνεται ακόμα αποδοτικότερο και δυνατότερο, με περισσότερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερη ροπή, υψηλότερη τελική ταχύτητα και χαμηλότερη κατανάλωση.

Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα χωρητικότητας 278 κ.εκ. Με εξαιρετική απόδοση, φτάνει τη μέγιστη ιπποδύναμή των 29PS στις 8.000 σ.α.λ. και επιτυγχάνει μέγιστη ροπή 27,7Nm στις 6.500 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα του νέου GTS300i ξεπερνά τα 140 χλμ./ώρα, δίνοντας την ελευθερία να πραγματοποιήσετε άνετα και ξεκούραστα ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Οι μηχανικοί της SYM , εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και μηχανικά μέρη υψηλής ποιότητας για την παραγωγή του νέου κινητήρα “F4” , κατάφεραν:


• να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή του σε όλο το φάσμα των στροφών,

• να μειώσουν τη θερμοκρασία λειτουργίας του αυξάνοντας έτσι τη μακροζωία του,

• να μειώσουν θεαματικά τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών του κινητήρα και του οχήματος στο σύνολό του

• να μειώσουν αισθητά τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Απολαύστε περισσότερο GTS, στο www.moreGTS.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ