2012-07-10 13:18:08
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει κρυφή χρέωση σε αλυσίδα καταστημάτων
Η καταγγελία αφορά τα καταστήματα Praktiker. Υπάρχει κρυφή χρέωση στις υπηρεσίες κοπής ξυλείας, καθώς πέρα από ένα κόστος που χρεώνουν ανά κόψιμο που... χρειαστεί να κάνουν (το οποίο είναι και λογικό) υπάρχει σκαλοπάτι χρέωσης ανα μισό τετραγωνικό μέτρο στην ξυλεία που πωλείται με βάση την επιφάνεια της.

Για παράδειγμα, για ένα κομμάτι κόντρα πλακέ επιφάνειας 0.6 τετραγωνικά μέτρα και με κόστος της συγκεκριμένης ξυλείας στα 10 ευρω ανα τετραγωνικό μέτρο θα έπρεπε καποιος να πληρώσει 0.6X10 = 6 ευρω. Το Praktiker ομως χρεώνει με βήμα μισό τετραγωνικό στο κάθε κομμάτι και έτσι το κόστος είναι 1.0Χ10 = 10 ευρώ.

Κατά συνέπεια για ένα τετράγωνο κουτί το οποίο αποτελείται από 5 ίδια κομμάτια ξύλου της ίδιας διάστασης το κόστος αντί για 5Χ6 = 30 ευρώ φτάνει στο πόσο των 5Χ10 = 50 ευρώ.

Η συγκεκριμένη χρέωση δεν αναφέρεται ούτε στον ιστοχώρο της εταιρίας, άλλα και ούτε από τους υπαλλήλους της εταιρίας παρα μόνο όταν φτάνεις (αφού έχεις κάνει την επιλογή της ξυλείας που σε ενδιαφέρει) στο ταμείο για πληρωμή.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ