2012-07-10 12:15:03
Φωτογραφία για Φερέιρα σε Κουίνσι: «Μείνε!»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επικοινώνησε με τον Κουίνσι και του μετέφερε την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, εξηγώντας του πόσο σημαντικός είναι για το Τριφύλλι της νέας σεζόν.

Ο Κουίνσι θα δώσει στον Παναθηναϊκό την τελική του απάντηση μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο σε αυτή ίσως παίξει σημαντικό ρόλο το τηλεφώνημα του 66χρονου προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος του ζήτησε να μείνει στο Τριφύλλι και μαζί να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

«Η απόφαση είναι καθαρά δική. Όμως θέλω να ξέρεις πως επιθυμώ να μείνεις. Φτιάχνουμε κάτι καλό και θέλω να είσαι μπροστάρης! Μπορείς να μεγαλουργήσεις!», φέρεται να του είπε ο Φερέιρα στην προ λίγων ημερών τηλεφωνική επικοινωνία τους, στην προσπάθειά του να επηρεάσει τον Αφρικανό άσο.

Ο Κουίνσι έχει πολύ πιο συμφέρουσα – οικονομικά – πρόταση από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και βρίσκεται σε δίλημμα, ωστόσο η κίνηση του Φερέιρα ίσως να βάλει το «νερό στο αυλάκι» για την περίπτωση του Γκανέζου επιθετικού αφού υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο μόνος με τον οποίο δεν είχε προβλήματα στην καριέρα του.

Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης επιβεβαίωσε και στον Φερέιρα πως θα δώσει την τελική του απάντηση την Πέμπτη, λέγοντάς του: «Σε ευχαριστώ πολύ κόουτς. Θα ξέρω τι θα κάνω μέχρι την Πέμπτη».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ