2012-07-10 11:30:05
Φωτογραφία για Γιατί ο Κάρολ έχει το προβάδισμα
Είναι ακόμα νωρίς για κρίσεις, όμως, δίνεται η αίσθηση ότι ο Ρόι Κάρολ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω από τον Μπάλας Μέγερι.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Για να μιλήσεις θετικά η αρνητικά για έναν παίκτη ή μια κατάσταση. Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που σε αναγκάζουν να σκεφτείς ότι ορισμένοι έχουν το προβάδισμα.

Ας πάρουμε τη θέση του γκολκίπερ. Η αίσθηση που δίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ρόι Κάρολ μάλλον έχει το προβάδισμα στην «μάχη για τη θέση του νούμερο ένα στον Ολυμπιακό.

Είναι σε καλή κατάσταση ο Βορειοϊρλανδός παρά το γεγονός ότι είναι σε... προχωρημένη ηλικία. Η εμπειρία του φαίνεται από μακριά όπως και ο... θαυμασμός κατά ένα τρόπο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ζαρντίμ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους τερματοφύλακες. Και σήμερα γι’ ακόμα μια φορά τους μιλούσε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή γκολκίπερ, τον κ. Αλεξούδη. Μιλάει συχνά με τον Κάρολ. Φαίνεται ότι του αρέσει η εμπειρία του Κάρολ. Και εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που τώρα δεν υπάρχει ένας έμπειρος στο κέντρο της άμυνας μήπως μέχρι να βρεθεί ένας... κοσμογυρισμένος των γηπέδων οπισθοφύλακας η λύση της... εμπειρίας της άμυνας δοθεί από τον Κάρολ; Μην ξεχνάμε ότι κάτι παιδιά σαν τον Μανωλά ή τον Σιόβα χρειάζεται να έχουν από πίσω έναν παίκτη σαν τον Κάρολ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ