2012-07-09 23:35:04
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Περιμένει Ζαρντίμ για μεταγραφές
Οι περιπτώσεις των Κριστιάν Τσάβες, Πάουλο Μασάδο και Άλαν Ρουίς ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό και επίσημα, μετά από τοποθέτηση της ΠΑΕ, αλλά υπάρχει αναμονή για τις τελικές εισηγήσεις του Ζαρντίμ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Γκαραγκάνης 

Οι Κριστιάν Τσάβες, Πάουλο Μασάδο και Άλαν Ρουίς ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και επίσημα, αλλά τον τελευταίο λόγο θα το έχει ο Ζαρντίμ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν τοποθετήθηκε επίσημα και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τους 3 ποδοσφαιριστές, αλλά ξεκαθαρίστηκε πως περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του Ζαρντίμ.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι παραδέχτηκαν πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση του 26άχρονου Αργεντινού μέσου της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Τσάβες, επισημαίνοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο οι Πειραιώτες... κοιτάζουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον 26άχρονο Πορτογάλο χαφ της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού επίσης να παραδέχονται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του, αλλά ξεκαθάρισαν πως περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του κόουτς της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ώστε να προχωρήσουν στις υποθέσεις που θα δώσει θετική έγκριση ο προπονητής.


Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπογράμμισαν για ακόμα μία φορά, πως περιμένουν τον Πορτογάλο τεχνικό να κρίνει πρώτα το υπάρχον ρόστερ που έχει στα χέρια του (κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο Ζαρντίμ) και στη συνέχεια θα δραστηριοποιηθούν στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κινούμενοι στις επιλογές ποδοσφαιριστών που θα τις έχει κάνει ο προπονητής.

Όσον αφορά στο θέμα του 18άχρονου μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρουίς, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε μία αρχική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, αλλά επειδή μιλάμε για Αργεντινή κρατούν... μικρό καλάθι, λόγω των μάνατζερ και των συσχετισμών που υπάρχουν. Είναι αισιόδοξοι, πάντως, πως πολύ σύντομα θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.
 Sport24
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ