2012-07-09 22:08:03
Φωτογραφία για Ελ. Αρβανιτάκη: Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και βαθιά υπερήφανη που είμαι Ευρωπαία!
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά για την οικονομική κρίση, την κατάσταση στη χώρα μας...

τις ανθρώπινες αρετές, τη φιλία και αποκαλύπτει τα κρυφά κομμάτια της προσωπικότητας της.«Ζούμε μια απίστευτη κρίση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Ζούμε πάνω σε μια κινούμενη άμμο. Από την άλλη χρειάζεται να κάνουμε μια βαθιά αυτοκριτική. Είμαστε συνυπεύθυνοι γι’ αυτό που μας έχει συμβεί. Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και βαθιά υπερήφανη που είμαι Ευρωπαία. Βέβαια, μείναμε στην περηφάνια της καταγωγής μας, χάσαμε το μέτρο σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε το να αισθάνεσαι υπερήφανος δε σε κάνει υπεράνω των άλλων», δήλωσε στο Glam η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Για το θέμα της εμφάνισης της αλλά και του lifestyle η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε χαριτολογώντας: «Αυτή την εποχή δεν έχουμε στην Ελλάδα ούτε star… ούτε system…» και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην ακολουθώ ένα συγκεκριμένο lifestyle και να πηγαίνω στη Μύκονο αλλά με απασχολεί η εμφάνιση μου.»

Η γενναιοδωρία και η γενναιοψυχία είναι πολύ σπουδαίες αρετές για την ίδια, «…με τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίζεις την εξουσία, την πολιτική, αλλά και τα παιδιά, τους φίλους και τους συνεργάτες σου», ενώ επιλέγει τη φύση για να ηρεμεί γιατί  όταν έρχεται σε απόλυτη αρμονία μαζί της, χειρίζεται τα πράγματα καλύτερα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ