2012-07-09 20:56:05
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ»
Φαίνεται πως έχει... «ψηθεί» για τα καλά για Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Τσάβες και εξακολουθεί να πιέζει με τον δικό του τρόπο προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του από την Μπόκα Τζούνιορς, όπως είπε στο "gazzetta.gr" ο εκπρόσωπός του.

Βλέποντας ότι στην Μπόκα δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, παρά την αποχώρηση του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο Κρίστιαν Τσάβες θέλει πολύ να δοκιμάσει την τύχη του στον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων είναι δεδομένο, επαφές με την Μπόκα και την πλευρά του παίκτη έχουν γίνει και ο Τσάβες έχει επιλέξει τον δρόμο της άσκησης πίεσης για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο ίδιος θέλει πολύ να κλείσει στους ερυθρόλευκους. Όμως από την άλλη οι επαφές δεν έχουν μπει ακόμα στο τελικό τους στάδιο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα.

Ο ατζέντης του, Γκουστάβο Γκόνι, τόνισε στις δηλώσεις του ότι... «αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Εμείς από μέρους μας όπως σας έχω πει ξανά περιμένουμε την τελική κίνηση του Ολυμπιακού.


Αν και έχουμε προσφορές για τον Κρίστιαν από ομάδες της Βραζιλίας και της Ευρώπης η δική του επιλογή είναι η ελληνική ομάδα. Ο Κρίστιαν έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό και του αρέσει πολύ η ιδέα του να παίξει εκεί».

Επίσης επισήμανε ότι δεν αποκλείεται η τρέχουσα εβδομάδα να είναι σημαντική για την υπόθεση αυτή, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν τον έχει προσεγγίσει για κάποιον άλλον από τους παίκτες που εκπροσωπεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ